Kako unijeti varalice u Android igre?

Vjerojatno ste čuli za igre koje su prešle na mobilnu platformu Android izravno s računala. Na primjer, jedna od najpopularnijih igara na svijetu je GTA. Najzanimljivije je da podržava iste varalice kao u PC verziji. No, postoji jedna važna stvar: ako na računalu možemo tipkati kod pomoću tipkovnice, gdje onda možemo dobiti tipkovnicu za Android telefon ili tablet? Zapravo možete koristiti standardnu ​​tipkovnicu instaliranu na vašem uređaju, ali morate je napraviti tako da se može pozvati u igri. Pokazat ćemo vam kako to učiniti.

Prvo morate otvoriti samu igru ​​tako da se učita u memoriju vašeg uređaja. Nakon toga, minimizirajte igru ​​klikom na središnji gumb tableta. Za primjer ćemo uzeti prvu aplikaciju koja se naiđe, neka to bude CPU-Z (u ovom slučaju naziv ili smjer aplikacije ne igra nikakvu ulogu).

Sada idite u trgovinu Google Play, preuzmite i instalirajte aplikaciju Smart Office 2, uređivač dokumenata. Zapravo možete preuzeti bilo koju drugu aplikaciju u kojoj se tipkovnica ne sruši s aplikacijom. Smart Office 2 samo je jedna takva aplikacija.

Nakon preuzimanja aplikacije, pokrenite je i stvorite novi dokument.

Odaberite bilo koji od dostupnih dokumenata. Neka to bude DOC.

Na dnu zaslona kliknite Uredi za prikaz tipkovnice (u verziji tableta na vrhu zaslona nalazi se zaseban gumb tipkovnice).

Sad imamo tipkovnicu. Kao što vidite, u tome nema ništa neobično - tipkovnica je poput tipkovnice, osim važne činjenice da se ne povlači kad minimizirate aplikaciju!

Dakle, možete prijeći na radnu površinu i tipkovnica neće ići nigdje.

Ali nas zanima nešto drugo. Sjećate se da smo na početku članka napisali da bi igru ​​trebalo svesti na minimum? Pokrenite upravitelj zadataka i odaberite svoju igru ​​u njemu (u našem se slučaju upravitelj zadataka poziva dugim pritiskom na gumb Početna).

Voila, tipkovnica nigdje nije otišla, možete unijeti varalice za svoju igru.

Za kraj podsjećamo vas da je puno zanimljivije igrati bez varalica.

Ako je metoda koju smo naznačili radila za vas (ili nije uspjela), bit ćemo vam zahvalni ako nas obavijestite pomoću komentara.

Preporučeno

Kako postaviti vrijeme na zaslonu mog Android telefona?
Mala i velika slova za lozinku za iPhone
Telefon kaže "Nije registriran na mreži". Što uraditi?