Kako ažurirati Trgovinu Play na Android telefonu?

Općenito, prema zadanim postavkama ne trebate ništa raditi kako biste ažurirali Play Market - aplikacija se mora sama ažurirati. U rijetkim slučajevima padovi se javljaju kada se aplikacija ažurira samo kad sami pokrenete postupak. Kako to učiniti? Sad ćemo vam pokazati.

Povežite se s internetom. Ako imate neograničen broj mobitela - sjajno, ako ne, bolje je koristiti neograničeni Wi-Fi jer nije poznato koliki je promet uključen u ažuriranje.

Sljedeći je korak otvaranje aplikacije Play Market.

Kliknite gumb "Izbornik".

Dodirnite stavku "Postavke".

Pomaknite se prema dolje dok ne vidite redak "Verzija Trgovine Play" - to je ono što vam treba. Kliknite na njega.

Video upute

Ako postoji ažuriranje za Play Market, vidjet ćete poruku "Instalirat će se nova verzija Play Market-a." U tom će se slučaju aplikacija automatski ažurirati, samo trebate pričekati. Što se tiče vremena, može potrajati čak 5 minuta ili nekoliko sati - to vjerojatno ovisi o propusnosti.

Ali ako je najnovija verzija aplikacije već instalirana, vidjet ćete poruku "Nema ažuriranja za Trgovinu Play."

Kako ručno ažurirati Play Market?

Ne znaju svi da se Trgovina Play može ažurirati čak i ako je instalirana najnovija verzija aplikacije - samo se ažuriranja za nju moraju prvo ukloniti. To može biti potrebno ako aplikacija ne radi ispravno, daje pogreške itd.

Još ne trebate dodirivati ​​Play Market - idite na aplikaciju Postavke.

Otvorite popis aplikacija.

Pronađite i dodirnite aplikaciju pod nazivom "Trgovina Google Play".

Sada morate pronaći gumb za uklanjanje ažuriranja. Sakrili smo je ispod tri točke u gornjem desnom dijelu stranice. Klik.

Kliknite U redu da biste potvrdili radnju.

Uklanjanje ažuriranja je dovršeno.

Sada otvorite Play Market, idite na izbornik, odaberite "Settings", dodirnite redak "Play Store version" i pogledajte poruku da će Play Market biti ažuriran.

Što će se dogoditi ako ne kliknete na liniju? U svakom slučaju, ažuriranje bi se trebalo automatski preuzeti bez korisničke pomoći. Druga je stvar ako se to nije dogodilo, što može ukazivati ​​na kvar u sustavu.

Preporučeno

Kako postaviti vrijeme na zaslonu mog Android telefona?
Mala i velika slova za lozinku za iPhone
Telefon kaže "Nije registriran na mreži". Što uraditi?