Kako uključiti svjetiljku na Android pametnom telefonu?

Svjetiljka je izuzetno korisna stvar. Jedini je problem što ga gotovo nikad nema pri ruci. Ali to nije važno jer u pametnom telefonu možete koristiti baterijsku svjetiljku. Kako to učiniti naučit ćete u našem današnjem članku.

U velikoj većini modernih pametnih telefona postoji zasebna tipka za uključivanje i isključivanje svjetiljke i ona se nalazi u zatvaraču, koji se može nazvati povlačenjem prsta od gornjeg okvira do dna. Ovo je za lakši pristup. Ovako izgleda ovakav gumb:

U istom Androidu 5 svjetiljka se nalazi ispod zavjese. Međutim, ne zaboravimo da postoji mnogo različitih školjki u kojima baterijska svjetiljka možda nije. Što uraditi? U redu je, možete koristiti aplikaciju treće strane. Otvorite Play Market, unesite riječ "svjetiljka" u pretragu i pogledajte mnogo rezultata.

Odaberite željenu aplikaciju i instalirajte je na svoj pametni telefon. Pokrenemo, upalimo svjetiljku dodirnim gumbom i, voila, sve radi: bljeskalica je uključena.

Snimka zaslona prikazuje aplikaciju Super-Bright Flashlight tvrtke Suprax Inc.

Inače, neke aplikacije podržavaju nestandardne funkcije. Na primjer, možete uključiti funkciju kad je svjetiljka isprekidana.

Kako uključiti svjetiljku na Samsungu?

Dalje, pokažimo primjer na pametnom telefonu Samsung Galaxy.

Idemo na popis widgeta. Ovdje nalazimo baterijsku svjetiljku.

Dodajte widget na radnu površinu povlačenjem. Sada, da biste uključili svjetiljku, trebate samo jednom dodirnuti widget.

Možete ga isključiti na potpuno isti način.

Preporučeno

Kako postaviti vrijeme na zaslonu mog Android telefona?
Mala i velika slova za lozinku za iPhone
Telefon kaže "Nije registriran na mreži". Što uraditi?