Zaboravio sam lozinku za račun Google Play Market. Kako se oporaviti?

To se može dogoditi bilo kome - korisnik je zaboravio lozinku za svoj Google Play račun. Naravno, postavlja se potpuno logično pitanje - što učiniti u takvoj situaciji? Morate oporaviti lozinku.

Ako ste vi ili netko drugi izbrisali vaš Google račun iz postavki vašeg uređaja, tada kada uđete na Google Play, vidjet ćete nešto poput ovoga:

Ne očajavaj. Kao što je napisano u članku o registraciji računa, za Google Play koristi se jedan račun koji se može koristiti u drugim Googleovim uslugama, uključujući Gmail poštu. Ako znate svoje korisničko ime i lozinku s Gmailove pošte, zapravo je izlaz ispred vas - upotrijebite ove podatke za prijavu na svoj račun.

Ako se uopće ne sjećate lozinke, uključujući lozinku s drugih Googleovih usluga, morat ćete je oporaviti. Da biste to učinili, morate otići na stranicu za oporavak Google računa (google.com/accounts/recovery/). Vidjet ćete prozor s natpisom "Problemi s prijavom?"

Odaberite "Zaboravio sam lozinku", dodajte svoju adresu e-pošte (prijavite se s Google Play računa) i slijedite upute sustava koji će vam pomoći da vratite lozinku za pristup.

Preporučeno

Kako postaviti vrijeme na zaslonu mog Android telefona?
Mala i velika slova za lozinku za iPhone
Telefon kaže "Nije registriran na mreži". Što uraditi?