Samsung Push Service: koje su to aplikacije i mogu li se deinstalirati?

U Samsungovim pametnim telefonima možete pronaći mnogo aplikacija za koje teško da ste ikada čuli. Primjerice, znate li nešto o aplikaciji Samsung Push Service? U međuvremenu, ovo je vrlo važna aplikacija koja će vam možda trebati. Samsung Push Service usluga je obavijesti za Samsung usluge kao što su Samsung Apps, Samsung novčanik, ChatON i druge. Što to znači? Recimo da se u ChatON-u pojavi poruka - odmah ćete je vidjeti u skočnom prozoru na uređaju. Općenito, stvar je važna, ali nekim korisnicima to uopće nije potrebno, dok neprestano vise u procesima.

Zapravo, nekoliko snimaka zaslona:

Zapravo, Samsung Push Service ne zahtijeva puno resursa, pa ne bismo preporučili brinuti se zbog toga što aplikacija visi u pokrenutim procesima. Ipak, može li se aplikacija deinstalirati? Kao što vidite, ovdje nema gumba Delete:

Uklanjanje, ako je moguće, tek nakon instaliranja root-prava (to podrazumijeva zamrzavanje aplikacije).

Najveći interes čak nije ni sama aplikacija, već recenzije za nju, koje možete pronaći na Google Play Marketu. Evo samo nekoliko njih:

Na ovoj stranici možete pronaći još smiješnih recenzija o aplikaciji: play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.spp.push&hl=ru

Preporučeno

Kako postaviti vrijeme na zaslonu mog Android telefona?
Mala i velika slova za lozinku za iPhone
Telefon kaže "Nije registriran na mreži". Što uraditi?