Kako ažurirati aplikaciju na Android telefonu?

Nastavljamo odgovarati na pitanja u vezi s Android operativnim sustavom. Danas ćemo vam pokazati kako ažurirati aplikacije i igre. Odmah vas podsjećamo da ne možete ukloniti ažuriranja s nekim iznimkama. Stoga, prije ažuriranja aplikacije, pročitajte recenzije, možda je ažuriranje bilo neuspješno.

Počnimo. Povezujemo se s Internetom i idemo na Google Play.

Aplikaciju koju želite ažurirati možete pronaći pretraživanjem na Google Playu ili pomoću odjeljka Moje aplikacije. Razmotrimo drugi način.

Prevlačimo slijeva udesno s lijevog okvira, nakon čega će se pojaviti izbornik. U njemu odaberite "Moje aplikacije i igre".

Vidjet ćete dvije kartice: Instalirano i Sve. Prva kartica prikazuje programe koji su instalirani na uređaju koji držite u rukama. Na kartici "Sve" vidjet ćete sve aplikacije koje su instalirane na svim uređajima bez iznimke, gdje se koristi ovaj račun. Ostanite na kartici Instalirano.

Recimo da trebate ažurirati svoj Yandex preglednik. Kliknite aplikaciju i idite na stranicu preglednika. Zatim kliknite gumb "Ažuriraj".

Dodijelite dozvole aplikaciji ako je potrebno:

Ažuriranja se preuzimaju i instaliraju automatski.

Čim se aplikacija ažurira, pojavit će se gumb „Otvori“, što znači da se koristi najnovija verzija aplikacije.

Imajte na umu da sve aplikacije možete ažurirati odjednom. Da biste to učinili, vratite se na karticu "Instalirano" i kliknite "Ažuriraj sve". U tom će se slučaju ažurirati sve aplikacije za koje postoje ažuriranja. Imajte na umu da za to treba vremena i da se može izgubiti puno prometa, pa preporučujemo da svoje aplikacije ažurirate putem neograničenog interneta, na primjer kod kuće.

Ako želite da se programi automatski ažuriraju, idite na izbornik i odaberite "Postavke".

Kliknite "Automatsko ažuriranje aplikacija" i odaberite "Uvijek".

Sada će se programi automatski ažurirati kada su povezani s Internetom.

Kako ažurirati Android aplikaciju putem računala (bez Play tržišta)?

Najjednostavnija je opcija preuzeti aplikaciju s najnovijim ažuriranjem kao apk datoteku, preuzeti je na svoj uređaj i instalirati pomoću bilo kojeg upravitelja datoteka.

Gdje mogu preuzeti instalacijsku datoteku? Naravno, najbolji način je koristiti Play Market - to je lakše i sigurnije. Ali ako nemate pristup internetskoj trgovini aplikacija, apk datoteku možete dobiti na mreži, preuzeti je na telefon i instalirati. Kako instalirati aplikacije s računala, ovdje smo detaljno opisali.

Preporučeno

Kako postaviti vrijeme na zaslonu mog Android telefona?
Mala i velika slova za lozinku za iPhone
Telefon kaže "Nije registriran na mreži". Što uraditi?