Što je iPhone replika?

Često lutajući otvorenim prostorima ruskog Interneta vidite nešto poput ovog oglasa: "Replika iPhonea za samo 7999 rubalja!" Neki korisnici odmah imaju pitanje - što, zapravo, znači ova riječ replika?

Replika je točna kopija službenog uzorka, odnosno, u našem slučaju, iPhonea. Na prodaji možete pronaći replike iPhonea 5s, iPhone 6 i 6s, iPhone 7 itd. Izvana, stvarno mogu kopirati pametne telefone poznate američke marke, ali kvaliteta izrade i materijali mnogo su lošiji.

Ako je s vanjskim dijelom sve više ili manje jasno, onda se postavlja pitanje - što je unutar uređaja? Takvi se pametni telefoni u pravilu temelje na najjednostavnijim procesorima s minimalnom količinom RAM-a i unutarnje memorije, no kupac to obično sazna kasnije kad vidi usporavanja, a često i kvarove na kupljenom uređaju. I to ne čudi s obzirom na cijenu replike. Naravno, postoje replike izgrađene oko moćnijeg hardvera, ali većina se temelji na najjeftinijim komponentama i komponentama male snage.

Što se tiče vlasničkog operativnog sustava iOS, ovdje mu nema ni traga, jer je instaliran isključivo na Apple uređajima. Replike se temelje na Androidu i koriste iOS temu, koja gotovo u potpunosti kopira pravi iOS OS, ali nije.

Naravno, što se tiče karakteristika, replika mnogo puta gubi od originala. To se tiče kvalitete fotografija, prikaza, autonomije, brzine itd.

Dalje - nekoliko modela replika:

Trebate li kupiti repliku iPhonea?

Ako trebate iPhone, ali novca jako nedostaje, možete kupiti njegovu kopiju. Samo potražite kvalitetne opcije kojih danas ima u izobilju.

Preporučeno

Kako postaviti vrijeme na zaslonu mog Android telefona?
Mala i velika slova za lozinku za iPhone
Telefon kaže "Nije registriran na mreži". Što uraditi?