Kako izbrisati SMS poruku na Android pametnom telefonu?

Unatoč činjenici da je Android operativni sustav najpopularniji mobilni operativni sustav na svijetu, mnogi korisnici ne znaju odgovore na neka pitanja. Na primjer, znate li kako izbrisati SMS poruke na telefonu? Ako ne, onda ste došli na pravo mjesto.

Postupak je izuzetno jednostavan, ne traje više od nekoliko minuta vremena. Međutim, to ovisi o broju poruka koje želite izbrisati.

Idemo u aplikaciju "Poruke". Može se nazvati "SMS poruke" ili jednostavno "SMS" - mislimo da se s tim možete nositi bez ikakvih problema.

Vidimo popis poruka.

Da biste izbrisali poruku, dodirnite je i držite prstom dok se ne pojavi ikona kante za smeće, kao u našem slučaju, ili riječi "Izbriši". Klikom na ikonu koša za smeće poruka će se izbrisati. Ako trebate potvrditi brisanje, učinite to.

Želite li izbrisati više poruka odjednom? Zatim taknite poruku i držite prstom dok se košarica ne pojavi. Zatim jednostavno dodirnite ostale poruke tako da budu istaknute i kliknite na kantu za smeće.

Postoji još jedna mogućnost. Pritisnite gumb "Izbornik" (u našem slučaju nalazi se ispod zaslona, ​​možete ga imati u obliku dodirne tipke točno na zaslonu) da biste otvorili prozor s postavkama. Kliknite "Izbriši" ili "Izbriši sve niti", kao u našem slučaju.

U tom će slučaju biti izbrisane sve poruke.

Želite li izbrisati određenu poruku u razgovoru? Nema problema. Idite na željenu korespondenciju, pronađite poruku.

Dodirnite je, držeći prst na njoj. Pojavit će se izbornik, u njemu ćete vidjeti gumb "Izbriši". Kliknite ga da biste izbrisali određenu poruku iz razgovora.

Ovaj se primjer temelji na standardnom Android firmwareu. Budući da mnogi proizvođači koriste vlastite verzije firmvera (modificirane), postupak brisanja SMS-a može se malo razlikovati, ali općenito se bit postupka ne mijenja.

Preporučeno

Kako postaviti vrijeme na zaslonu mog Android telefona?
Mala i velika slova za lozinku za iPhone
Telefon kaže "Nije registriran na mreži". Što uraditi?