Zvjezdica na zaslonu Android telefona: kako ga ukloniti?

Danas ćemo analizirati poruku koju je ostavio jedan od korisnika naše stranice. Alexey piše: „Sjedio sam s mlađim bratom, koji je, naravno, tražio telefonski broj. Igrao je igrice oko sat vremena, a zatim je vratio telefon i vidio sam zvjezdicu u statusnoj traci. Što to znači? "

Prvi slučaj

Sudeći prema najnovijim porukama, izgled zvjezdice povezan je s Yandex aplikacijama - tako se prikazuju obavijesti. A što je s govorom? očito se može raditi o različitim aplikacijama: Yandex, Yandex Browser, Auto.ru (pripada Yandexu, itd.). Zvjezdica je u kutu, u krugu je i izgleda ovako:

Što uraditi? Morate isključiti obavijesti. Da biste to učinili, otvorite aplikaciju s Yandexa - u našem primjeru ovo je Yandex preglednik.

Zatim kliknite na tri točke.

Odaberite "Postavke".

Otvorite odjeljak s obavijestima.

Odaberite "Obavijesti s Yandexa".

Isključite sve obavijesti. Ili ostavite one koje smatrate potrebnima, ali u ovom ćete slučaju s vremena na vrijeme vidjeti zvjezdicu.

Ako isključite sve obavijesti, zvjezdica će nestati.

Ako želite, također možete isključiti obavijesti iz razgovora i sa web mjesta - na prethodnoj stranici.

Postoji i drugi način - to je odjednom isključiti sve obavijesti za zasebnu aplikaciju, o čemu smo već ranije razgovarali (upotrijebite drugu metodu u njoj).

Drugi slučaj

Riječ je o još jednoj zvijezdi. Ova zvjezdica pojavila se na Androidu 5.0 i novijim verzijama. Izgleda ovako:

Ne brinite, sve je prilično jednostavno - zvjezdica znači da je omogućen način obavijesti "Važno". U ovom načinu zvuk obavijesti prigušen je za sve pretplatnike, osim za one koji su označeni kao važni. To je cijela tajna.

Kako onemogućiti ovaj način rada? Kliknite gumb za pojačavanje ili smanjenje glasnoće, na vrhu zaslona pojavit će se mali izbornik. Ovdje ćete vidjeti da je uključen način "Važno", čak možete prilagoditi vrijeme tijekom kojeg ovaj način rada radi.

Kliknite stavku "Sve", nakon čega će način rada "Važno" biti onemogućen, možete čuti zvuk svih obavijesti i zvjezdica će nestati sa statusne trake.

Kao što vidite, sve je vrlo jednostavno.

Preporučeno

Kako postaviti vrijeme na zaslonu mog Android telefona?
Mala i velika slova za lozinku za iPhone
Telefon kaže "Nije registriran na mreži". Što uraditi?