Kako se odjaviti iz Gmaila na Android telefonu?

Primijetite da čim se prijavite na Google račun na pametnom telefonu, aplikacija Gmail počinje vam slati obavijesti e-poštom? A stvar je u tome što su Googleove aplikacije na Android pametnim telefonima „vezane“ za račun. Dakle, ako se odlučite odjaviti s Gmaila, morat ćete se odjaviti i sa svog Google računa. Nezgodan? Jao, ovo je politika Googlea, koji zapravo posjeduje Android operativni sustav. Osim toga, jednostavno je prikladno. Nezgodno je samo kada morate izbrisati svoj račun sa pametnog telefona, jer su sve Googleove aplikacije zatvorene. Pa, još uvijek se želite odjaviti iz Gmaila na uređaju? Zatim slijedite naše upute.

Otvorite aplikaciju Postavke s ikone radne površine.

Zatim pronađite odjeljak "Računi". Na nekim firmwareima može se zvati drugačije, na primjer, "Sinkronizacija".

Ovdje dodirnite Google liniju.

I kliknite gumb "Izbriši". Ako ga ne možete pronaći, potražite dodatne gumbe (obično u obliku tri točke) i već u dodatnom izborniku koji se otvori možete vidjeti željeni gumb.

Potvrdite brisanje svog računa. Objašnjenje: uklonit će se (nevezan) samo sa vašeg pametnog telefona, možete ga ponovno povezati s uređajem (ovim ili bilo kojim drugim). I još nešto: zajedno s računom izbrisat će se i telefonski brojevi povezani s njim, ali će se vratiti kad račun ponovno povežete sa pametnim telefonom.

Ako je vaša radna površina zaštićena, morat ćete unijeti lozinku ili upotrijebiti skener otiska prsta.

Odsutnost Google računa na popisu računa znači da ste uspješno izvršili zadatak.

Ako ste se na svoj Gmail račun prijavili putem preglednika, tada ne morate brisati račun sa svog pametnog telefona, jer se u ovom slučaju možete odjaviti samo sa svog Gmail računa. Otvorite glavnu stranicu pošte u mobilnom pregledniku i kliknite gumb "Izbornik".

Pomaknite se prema dolje i kliknite gumb "Cijeli". Ako je naslov mali, zaslon možete zumirati prstima.

Ponovno povećajte i dodirnite gumb "Izlaz" u gornjem desnom kutu.

Pošta će izaći.

Preporučeno

Kako postaviti vrijeme na zaslonu mog Android telefona?
Mala i velika slova za lozinku za iPhone
Telefon kaže "Nije registriran na mreži". Što uraditi?