Kako postaviti vrijeme na zaslonu mog Android telefona?

Sigurno ste mogli vidjeti widget za vremenske prilike na zaslonu pametnog telefona svog prijatelja? Dakle, sami možete prikazati takav widget na radnoj površini, koji će prikazati trenutnu vremensku prognozu. Da biste to učinili, morate se povezati s Internetom - u suprotnom, odakle će widget uzimati podatke? I evo kako ga instalirati na radnu površinu - u našem članku.

Odmah skrećemo pažnju na to da se widget za vremenske prilike može instalirati na vaš pametni telefon - može se naći u većini firmware-a. To znači da widget morate prikazati samo na zaslonu, a za to trebate otići u odjeljak s widgetima. To se može učiniti na razne načine. Na primjer, u jednom firmwareu morate dodirnuti zaslon i držati prst dok se ne pojavi izbornik. U drugom stisnite zaslon. Ili obje mogućnosti odjednom. Kako izgleda jelovnik? Primjer zasnovan na ugrađenom softveru Samsung i One UI. Na izborniku odaberite "Widgeti".

Sljedeće - vremenski dodaci.

Odaberite željeni widget, pritisnite ga i držite dok ne možete prenijeti na radnu površinu.

Povucite widget i otpustite prst.

Dodirnite ikonu oblaka.

Dopustite aplikaciji da sama utvrdi vašu lokaciju ili doda vašu trenutnu lokaciju.

Ako je Internet uključen, aplikacija će nakon primanja lokacije prikazati vrijeme.

Uključuje u widget:

Ako na početni zaslon želite dodati vrijeme (zaslon za otključavanje), morate instalirati aplikaciju treće strane. Koji? Na primjer, Yandex.Weather ima takvu značajku. Instalirano pomoću Play Market-a pomoću istoimenog ključa.

Nakon instalacije pokrenite i, ako je potrebno, pružite mogućnost određivanja vašeg mjesta ili ručnog određivanja lokacije.

Prema zadanim postavkama aplikacija prikazuje temperaturu na zaključanom zaslonu, a na nekim pametnim telefonima i oborine.

Osim toga, informacije o vremenu možete pronaći u izborniku prečaca.

Koju opciju koristiti? Prema našem mišljenju, ugrađeni widgeti za vrijeme više su nego dovoljni.

Preporučeno

Kako postaviti vrijeme na zaslonu mog Android telefona?
Mala i velika slova za lozinku za iPhone
Telefon kaže "Nije registriran na mreži". Što uraditi?