Kako preuzeti (spremiti) sliku s Interneta na svoj Android telefon?

Na internetu postoji ogroman broj svih vrsta fotografija i slika. Mnogi od njih zaštićeni su autorskim pravima, pa ako se odlučite za preuzimanje i spremanje takve slike, imajte na umu da je možete koristiti samo u osobne svrhe. Ako odlučite koristiti sliku u komercijalne svrhe, ona će kršiti autorska prava, što može dovesti do negativnih posljedica.

Pa kako preuzeti sliku na Android pametni telefon / telefon? Zapravo je sve vrlo jednostavno. Recimo da koristite tražilicu i ovdje ste vidjeli slike.

Kliknite sliku koju trebate preuzeti, na primjer:

Budući da se ovdje koristi usluga Yandex, postoji zaseban gumb za preuzimanje slika, istaknut je strelicom na prethodnom snimku zaslona. Klikom na ovaj gumb slika će se preuzeti i spremiti u telefon o čemu će vas obavijestiti.

Ako, na primjer, ne vidite takav gumb, učitavate sliku iz drugog resursa, trebate dodirnuti sliku i držati prst dok se ne pojavi izbornik. U izborniku kliknite "Preuzmi sliku".

Slika je prenesena.

Sad još jedno pitanje - gdje je slika spremljena? Ovisi o verziji firmvera vašeg uređaja. U našem slučaju, slike se spremaju izravno u galeriju:

Na ostalim firmwareima za to postoji mapa Preuzimanja - u njoj ćete pronaći sve datoteke koje ste preuzeli s Interneta.

Preporučeno

Kako postaviti vrijeme na zaslonu mog Android telefona?
Mala i velika slova za lozinku za iPhone
Telefon kaže "Nije registriran na mreži". Što uraditi?