Kako ažurirati Instagram na Android telefonu ili tabletu?

Ne vole svi korisnici ažurirati instalirane aplikacije na svojim mobilnim uređajima, često vjerujući da je to gubljenje vremena. To apsolutno nije slučaj. Naprotiv, ažuriranje je gotovo uvijek jedan plus. Na primjer, programeri zatvaraju razne "rupe" od zlonamjernih datoteka, pojavljuje se nova funkcionalnost, optimizira se potrošnja energije itd. U slučaju da govorimo o Instagramu, tu su i novi filtri ili ažurirani alati za uređivanje fotografija. Ukratko, ažuriranje je dobro, pa ćemo vam danas reći kako ažurirati aplikaciju Instagram.

Kako mogu znati treba li Instagram ažurirati?

Jednostavno je. Otvorite Play Market i napišite u potrazi za instagramom ili instagramom . U svakom slučaju, službena aplikacija bit će na prvom mjestu.

Otvorite aplikaciju i ako vidite gumb "Ažuriraj", to znači da niste instalirali najnoviju verziju Instagrama i da ga treba ažurirati.

Kako ažurirati Instagram koristeći Play Market

Sada znate da aplikaciju treba ažurirati. Za ažuriranje kliknite gumb "Ažuriraj".

Ako je potrebno, ako su u aplikaciju dodane nove značajke, možda će biti potrebna dodatna dopuštenja koja ćete morati dodijeliti klikom na gumb "Prihvati".

Nakon toga započet će ažuriranje aplikacije.

Kad se ažuriranje dovrši, Instagram će se automatski ažurirati gumbom "Otvori" na mjestu gdje je bio gumb "Ažuriraj". To znači da je aplikacija ažurirana.

Možete ići drugim putem. Nazovite izbornik Play Market (prijeđite prstom s lijeve strane zaslona udesno). Na izborniku odaberite "Moje aplikacije i igre".

Pronađite aplikaciju Instagram. Ako se pored njega nalazi gumb Ažuriraj, kliknite ga i ažurirajte program kako je gore opisano. Ako stoji "Instalirano", kao u našem slučaju, nema ažuriranja.

Kako ažurirati Instagram bez Play Market-a?

Preporučujemo vam da ažurirate samo aplikacije s Google Play tržišta. Instaliranje aplikacija iz izvora nezavisnih proizvođača može naštetiti vašem uređaju i samo ćete vi biti krivi.

Preporučujemo da APK datoteku preuzmete s Play Marketa na računalo, a zatim instalirate na svoj pametni telefon. Evo kako preuzeti APK datoteku s Play Market-a, a evo i kako je instalirati na uređaj.

Kako mogu znati instaliranu verziju Instagrama?

Jednostavno je. Otvorite postavke, pronađite odjeljak s aplikacijama.

Zatim pronađite instaliranu aplikaciju Instagram i dodirnite je.

Video upute

Molim vas, ovdje je navedena verzija Instagrama.

Preporučeno

Kako postaviti vrijeme na zaslonu mog Android telefona?
Mala i velika slova za lozinku za iPhone
Telefon kaže "Nije registriran na mreži". Što uraditi?