Što je vodeći pametni telefon?

Svake godine izraz "flagship-smartphone" ili "smartphone-flagship" postaje sve popularniji. Neki korisnici ne znaju što to znači, pa ćemo danas otkriti tajnu.

Iskreno, ovdje se nema što otkriti - perjanice se nazivaju vrhunskim (čitaj - najboljim i najsnažnijim) pametnim telefonima tvrtke. Primjerice, u vrijeme pisanja ovog članka, Samsungovi glavni pametni telefoni su Galaxy S10 (S10 +) i Galaxy Note 10+. Imaju najbolje zaslone, najbolji hardver, najbolje kamere, otpornost na vodu i prašinu, podršku za brzo i bežično punjenje, a Galaxy Note 10+ ima čak i olovku! Općenito, sve najbolje je najbolje, zbog čega se ova dva pametna telefona nazivaju vodećim uređajima. Oboje odjednom, neki korisnici mogu pitati? Da, jer zapravo su to različiti uređaji, ali oba su vodeća.

Samsung Galaxy S10:

Samsung Galaxy Note 10+:

Gotovo svaka tvrtka ima vodeće modele, iako je Apple donedavno bio iznimka. Napokon, zapravo je Apple objavio samo jedan model iPhonea, koji je bio vodeći / jedini pametni telefon tvrtke. Tada je svjetlo ugledao model 5c, a nešto kasnije i SE. U vrijeme pisanja ovog teksta u liniji su tri glavna modela: 11, 11 Pro i 11 Pro Max (posljednja dva razlikuju se po dijagonali zaslona, ​​dimenzijama i kapacitetu baterije).

iPhone 11:

iPhone 11 Pro:

A jedan od perjanica Huaweija je Mate 30 Pro:

Vodeći uređaji obično mijenjaju generacije jednom godišnje, a pametni se telefoni mijenjaju u potpunosti ili samo djelomično.

Preporučeno

Kako postaviti vrijeme na zaslonu mog Android telefona?
Mala i velika slova za lozinku za iPhone
Telefon kaže "Nije registriran na mreži". Što uraditi?