Sibenik - Szállás

Sibenik és környékén közel száz szálláshely foglalható le online. Legtöbb apartman és szálloda a kikötőtöl északkeletre fekvő óvárosi részen található. Számos olcsó szálláshelyet találhatunk a várostól délre fekvő tengerparti részeken, egészen Brodaricáig.

Válogasson a sibeniki szállások között az interneten, magyarul!

Sibeniki hotelek, apartmanok, vendégházak >>> Sibenik Solaris üdülőtelep / Solaris Beach Resort

Az üdülőtelek a Solaris félszigeten egy több szállodából álló épület együttes, mely gyönyörű zöldzónában helyezkedik el. 

solaris sibenik

Sibeniktől 6 km-re, saját strandjától pedig 50-100m-re található. Gyerekekkel is bátran vállalkozzanak strandolni, mert fokozatosan mélyül, de érdemes vízi cipőt felvenni, mert apró kavicsos, köves terület. Bérelhető a parton napozóágy és napernyő. A sportok kedvelői kedvükre válogathatnak a teniszezés, focizás, tollaslabdázás, baseballozás, nordic walkingozás, asztaliteniszezés, mini golfozás, tekézés, szörfözés, kajakozás, kenuzás jet-ski-zés között, illetve csúszdák teszik élvezetesebbé a strandolást. 

A közelben búvárközpont is működik, bátran ki lehet próbálni, így a víz alatti csodálatos világ is feltárul a vállalkozóbb szelleműek számára. Fél- és egész napos hajókirándulások indulnak egy kalózhajóval. Kerékpár bérlésére is van lehetőség. 

Az üdülőtelep 5 szállodából, apartmanokból és egy kempingből áll. A Solaris üdülőtelepen klímás szobák teszik kellemessé a pihenést. Külső és belső medencék, wellness- és gyógy-központ állnak rendelkezésre. Találhatóak itt kávézók, éttermek, cukrászdák, pizzéria, internet-sarok. Kiépített parkolóval rendelkezik. Az épületben lift nyújt segítséget az elfáradt vendégek emeletre való feljutásához. A szobák 2-3 ágyasak, egy részük erkéllyel van kialakítva. Tusoló, hajszárító, telefon, mini bár és Sat TV is hozzátartozik a felszereltséghez. Az ellátás büféreggeliből és vacsorából áll, mely hetente egyszer dalmát vacsora. Néhány ár: 07.28 -08.19-ig 181.200,-/fő/7 éj félpanzióval, 09.30-10.20 között 112.900,-/fő/7 éj félpanzióval.  Minimum tartózkodás 5 éjszaka, ha rövidebb akkor +35 % felárat kell fizetni. Gyermekágyért 4 eurót kell fizetni naponként. Háziállat tartása tilos ! A parkolás díja 07.01 és 08.31 között 2 euró naponta. Kedvezmények: 3 éves korig nem kell fizetni az ágyért. Főágyon 3 éves korig 100 %, 3-12 éves korig 40 % kedvezmény jár. A külső medence és nyugágy használata ingyenes. 

Minden szállodánál a belső medence + Wellness Spa Center használata 2 euró/fő/alkalom, de 12 éves korig ingyenes, 12 és 17 év között 1 euró/fő/alkalom. Néhány szállodáról közelebbi információ: Beach Hotel Niko, 50 méterre fekszik fenyvesekkel körülvéve. Sok gyerekbarát szolgáltatással rendelkezik, játszótér, sportolási lehetőségek, kék zászló jelzéssel ellátott aprókavicsos, betonozott és homokos strandok várják a vendégeket. A Beach Hotel Jure, négycsillagos hotel, mely fenyvesek és olívaligetek közelében fekszik. Több szállodában is felnőtt és gyermek animáció, a teraszokon élő zene szórakoztatja a vendégeket. Esténként disco-ban, kalóz bárban, a Palma Éjszakai és Nappali Strandbárban is lehet szórakozni. Természetes az ajándéküzletek sem hiányozhatnak az üdülőtelepről. A Solaris telep hangulatát emeli a Kis Solaris Elektromos Vonat is.