Jakov

Sibenik - Hotel Jakov (Solaris Resort)


A Solaris szállodacsoport egyetlen háromcsillagos szállodája. Nagyon jó ár-érték arányú modern szálloda, közvetlenül a tengerparton. A szálloda vendégei élvezhetik a Solaris Resort minden szolgáltatását, teniszpályákat, welness és gyógyfürdő részlegét, sportpályákat, minigolfot stb...

A szobák kényelmesen és egyszerűen berendezettek, a személyzet barátságos. Sokan jobb véleménnyel vannak róla mint a környéken lévő négycsillagos szállodákról. A reggelire és vacsorára felszolgált ételek minősége kifejezetten jó. Kisgyermekes családok részére is tökéletes választás mivel a Solaris Aquapark közvetlenül a közelben található.A gyerekek számára emeletes ágyas szoba is foglalható.

A Solaris Üdülőtelepen ingyenesen igénybevehetők a következő szolgáltatások: játszótér, miniklub, strandröplabda, tánciskola, kalózjáték, aerobic, jóga, gyermek animáció. 

A tengerpart a szálloda környezetében aprókavicsos, lassan mélyülő, a strand kék zászlós. A négy kilométer hosszú partszakasz a környék legszebb strandja. 

Hotel Jakov árak és foglalás >>>hotel jakov
solaris jakov
hotel jakov sibenik
sibenik hotel